05.07.10 - Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης - 05.07.10

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 01:34

Petros έγραψε:γιαννενα...και σκεφτομαι να παω θεσσαλονικη και αν ερθει γιαννενα θα παω...δν παιζει να παω σε αλλη πολη... :shifty:

αχ ναι? Είχα έρθει 16-19 Απριλίου εκεί.. Ε δεν μου είπες πιο μπροστά για να κανονίζαμε κανένα Παπαριζοπαρτάκι στην πόλη σας! :lol:
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Ιουν 2010 01:35

evangelia7chalk έγραψε:
Petros έγραψε:γιαννενα...και σκεφτομαι να παω θεσσαλονικη και αν ερθει γιαννενα θα παω...δν παιζει να παω σε αλλη πολη... :shifty:

αχ ναι? Είχα έρθει 16-19 Απριλίου εκεί.. Ε δεν μου είπες πιο μπροστά για να κανονίζαμε κανένα Παπαριζοπαρτάκι στην πόλη σας! :lol:

τι παπαριζοπαρτακι?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Ιουν 2010 01:36

evangelia7chalk έγραψε:Απλά Θα συναντηθούμε έξω από το Θέατρο Γης μια συγκεκριμένη ώρα...

οχι το προβλημα του παιδιου ειναι οτι επειδη δν ξερουμε ο ενας τις φατσες του αλλου πως θα καταλαβουμε ποιοι ειναι απ το funclub και ποιοι οχι....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 01:44

1. Παπαριζοπαρτάκι <- τίποτα, για πλάκα το είπα :D
2. α) θα έχουμε πανό β) θα φοράμε ίσως μπλουζάκια.. γ) ε ούτε τις φάτσες των διαχειριστών δεν ξέρει?? Τι να πω... δ) Στην τελική αν δεν δει κανέναν, μπορεί να πάει κ να ρωτήσει παιδιά που βρίσκονται εκεί, αν είναι από το helenapaparizouclub κ όλο κ κάποιον θα βρει! ε) αν το πρόβλημα γίνει σοβαρό κ δεν βρίσκει κανέναν, απλά μπαίνει μέσα μόνος του κ όταν μας εντοπίσει έρχεται κ μας βρίσκει μπροστά..

5 εναλλακτικές έδωσα! Πιστεύω κάποια να σε βόλεψεί Πέτρο! :D
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 01:46

*λάθος δεν πάει στον Πέτρο.. Στον άλλον(που δεν ξέρω κ πώς τον λένε.. :D)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Ιουν 2010 01:47

θελω και γω τετοιο μπλουζακι...π θα βρω ενα?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 12 Ιουν 2010 01:48

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΟΥΤΕ ΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΔΡΟΜΟΣ).ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ?ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ .............
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 01:52

Συμφωνώ απολύτως για την αμηχανία.., (το εχω νιώσει..!!) αλλά εντάξει.. Δεν μπορείς να πεις κ απρόσωπα... Στο club είμαστε όλοι μια παρέα κ οι περισσότεροι γνωριζόμαστε... Οπότε...
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Ιουν 2010 01:53

PAPARIZONICK έγραψε:ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΟΥΤΕ ΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΔΡΟΜΟΣ).ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ?ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ .............

λεπτομερειες....οπως ειπα και πριν μπορουμε να ειμαστε πχ στις 19:00 εξω απ τον λευκο πυργο...ποσα ατομα να ναι μαζεμενα πια εξω απ το λευκο πυργο?και τι πειραζει π δν θα ξερουμε τι να πουμε, ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας απο κοντα! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 12 Ιουν 2010 01:59

1)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ.2)ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΕΥΚΟΛΑ,ΘΑ ΕΙΣΑΙ "ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ"3)ΤΟ 2008 Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ 9,ΑΡΧΙΣΕ 10 ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 4)ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ 5)ΑΛΗΘΕΙΑ?ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΛΕΝΙΚΑ ΠΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ?
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 02:00

Παιδιά μην μου κάνετε κ πολλές ερωτήσεις.. Δεν είμαι ούτε admin ούτε Forum Moderator.. :D
για το μπλουζάκι μπορώ να πω ότι υπάρχει σχετικό topic στο "announcement & upgrades"..
Όσο για την ώρα νομίζω ότι είναι υπερβολικά νωρίς να κανονίζουμε!! Ακόμη τα εισιτήρια δεν βγήκαν..
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Ιουν 2010 02:02

το θεμα θεσεων λυνεται...πας πολυ νωρις! :D οσο για τα υπολοιπα...:problem: :problem:....εχεις δικιο...αλλα ετσι κ αλλιως δν θα παμε για να κανουμε καινουριες παρεες, θα παμε για να δουμε την ελενα! :thumbup:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 12 Ιουν 2010 02:08

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΩΠΟ........ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ,ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.........ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ,ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ.......ΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...... :problem:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 02:12

Κοίτα εν μέρει σε καταλαβαίνω... Κ εγώ σκέφτομαι καμιά φορά πως στην τελική θα είμαι πολύ μόνη... Όμως.. Κοίτα.. Εγώ δεν εχω ξαναπάει σε συναυλία σου υπάρχει fan club... Παιδιά όμως που πήγαν πέρασαν υπέροχα... Κ δεν είπε ποτέ κανένας ότι ήταν μόνος... μόνος δεν θα είσαι ούτε κ εσυ λοιπόν! Θα είμαστε όλοι μαζί μια παρέα!! Όλοι μαζί!!! Κ θα περάσουμε υπέροχα!!!!!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 02:18

ε δηλαδή πώς θέλεις να μιλάμε?? :eh:
καταρχάς εδώ όσα μέλη γράφουν τακτικά, τα γνωρίζουν οι διαχειριστές πιστεύω οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα κ είμαστε ασφαλείς... :D τα υπόλοιπα μέλη πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν προσωπικα.. Ας κάνουν ό,τι θέλουν.. (κ αναφέρομαι στα μέλη σου απλά πάτησαν το πόδι τους εδώ μια φορά για να γραφτούν μόνο).. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε κ τόσο πολύ... Κ επίσης όλους εμάς μπορείς να μας δεις στις συναυλίες! Άρα δεν θα είμαστε άγνωστοι..
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 02:20

Και please να κλείσει αυτό το θέμα γιατί 1ον) το θέμα μας είναι η συναυλία και 2ον) δεν θέλω να μιλάω για άλλα άτομα...
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 12 Ιουν 2010 02:21

ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.(ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ)ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ"ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ......ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ............ :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 02:26

εισιτήριο διαρκείας δεν νομίζω να υπάρχει.. Θα ήθελα ένα όμως... :lol:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 02:33

έκανα ένα λάθος.. Για το μπλουζάκι αναφέρεται στο "help & suggestions"...
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Xenia » 12 Ιουν 2010 03:49

τι καταιγισμός ερωτήσεων είναι αυτός;; αγχώθηκα!! :lol: :lol: :lol:
δεν χρειάζεται να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά! δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να βρεθούμε όλοι μαζί γιατί λογικά θα κανονίσουμε που θα συναντηθούμε... Θα πάμε στη συναυλία για να δούμε την Έλενα, να περάσουμε καλά και για να γνωριστούμε δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε τόσο... όλα θα είναι τέλεια!! ;)
Άβαταρ μέλους
Xenia

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 12 Ιουν 2010 03:59

Παιδιά ξεφύγαμε. Γιατί το λέω αυτό... Όσον άφορα το θέμα της οργάνωσης, το topic στο οποίο το συζητάτε, και κάθε topic που δημιουργείτε για κάθε συναυλία, δεν είναι απλά για να λέμε "Ουαου, θα πάει εκεί!". Είναι για λόγους οργάνωσης. Δηλαδή να βλέπουμε τη συμμετοχή θα υπάρχει στην εκάστοτε συναυλία και ανάλογα να δούμε αν μπορούμε να πάμε σαν fan club. Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης τώρα, είναι δεδομένο πως θα υπάρχει fan club, και όποιος θέλει ακολουθεί. Δεν πιέζουμε κανένα, το αν ντρέπεται είναι δικό του θέμα. Ούτε εμείς γνωριζόμασταν το 2008, άλλα αν δε γίνει η αρχή πως θα γνωριστούμε; Δε ξέρω τώρα και τις ηλικίες σας, αλλά εγώ το βλέπω αλλιώς. Όσο για το εισιτήριο διαρκείας, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο & για τα μπλουζάκια θα έχουμε σύντομα νεότερα αλλά υπάρχει και το υπάρχον μπλουζάκι. Anyway, απλά μην αερολογούμε, καλές οι απορίες, αλλά επειδή είδα ότι η Ευαγγελία πολύ σωστά απαντούσε και υπήρχε κάθετη στάση απ' τον απέναντι, ήταν κάπως όλο αυτό και θεώρησα σκόπιμο να απαντήσω. :shock:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιουν 2010 11:50

:) :)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 12 Ιουν 2010 12:36

evangelia7chalk έγραψε:Απλά Θα συναντηθούμε έξω από το Θέατρο Γης μια συγκεκριμένη ώρα...

Οπως καναμε και το 2008
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Giannis » 12 Ιουν 2010 12:38

PAPARIZONICK έγραψε:ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΟΥΤΕ ΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΔΡΟΜΟΣ).ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ?ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ .............

Καμια αμηχανια, εμεις στην πρωτη πρωτη συναντηση ever μελων του fan club, ηταν σαν να γνωριζομασταν μεταξυ μας για πολλα χρονια!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 12 Ιουν 2010 14:10

ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜR.PRESIDENT ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 4-5ΑΤΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΗΔΗ ΟΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης