Επιστροφή στο Summer Tour 2010

kikh18 έγραψε:Ακριβώς..Και απο τον Δεκέμβρη δεν θα έχω ανάγκη κανέναν γιατί θα χω δίπλωμα..εσύ θα κάνεις υπομονή 2 χρονάκια...μια χαράααα![]()

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:δεν βλέπω τον Τόλη να σχολιάζει το review μου κ ανησυχώ...
Τι να σχολιάσω μαρί Χαλκίδου! Μετά το λάθος που έκανα να σε φωναξω δίπλα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά περάσαμε, αλλά αν είχες πάει να φέρεις και λίγο νερό, θα ήταν καλύτερα...

Nicolas έγραψε:Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:δεν βλέπω τον Τόλη να σχολιάζει το review μου κ ανησυχώ...
Τι να σχολιάσω μαρί Χαλκίδου! Μετά το λάθος που έκανα να σε φωναξω δίπλα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά περάσαμε, αλλά αν είχες πάει να φέρεις και λίγο νερό, θα ήταν καλύτερα...
![]()
ΔΗΛ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ-ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ?

alca έγραψε:kikh18 έγραψε:Ακριβώς..Και απο τον Δεκέμβρη δεν θα έχω ανάγκη κανέναν γιατί θα χω δίπλωμα..εσύ θα κάνεις υπομονή 2 χρονάκια...μια χαράααα![]()
Γι' αυτό ακριβώς εγώ ήμουν μια χαρά!!!

Apostolos έγραψε:Nicolas έγραψε:Apostolos έγραψε:[quote="Evangelia"

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:δεν βλέπω τον Τόλη να σχολιάζει το review μου κ ανησυχώ...
![]()
![]()
![]()

alca έγραψε:Μόλις το έμαθα. 3500 εισιτήρια έκοψε χθες η Έλενα.

Apostolos έγραψε:Ευαγγελία γράψε review... Και εγώ θα γράψω τι γινόταν πριν έρθεις.

Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:Ευαγγελία γράψε review... Και εγώ θα γράψω τι γινόταν πριν έρθεις.
Ακόμη περιμένουμε...

MariaMarw έγραψε:εγω ημουν και ηταν ΤΕΛΕΙΑ...

Evangelia έγραψε:ah ha!!θα αργήσω βέβαια...

Konstantinos έγραψε:παιδια ειδα μερικα βιντεο στο youtube απο την συναυλία στην καβάλα και νομίζω πως απο πισω δεν υπήρχε το videowall..ισχύει ή δεν προσεξα καλά?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης