eleftheriak έγραψε:AX NAI.....HTAN YΠΕΡΟΧΑ......ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΣΥ
Aυτη τη στιγμη νιωθω λες και το ειπε μπροστα μου!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
eleftheriak έγραψε:AX NAI.....HTAN YΠΕΡΟΧΑ......ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΣΥ

Pipi έγραψε:2.16 - 2.24!!!!![]()
![]()
![]()

Xenia έγραψε:Pipi έγραψε:2.16 - 2.24!!!!![]()
![]()
![]()
Pipi ζεις;![]()
![]()

Pipi έγραψε:Xenia έγραψε:Pipi έγραψε:2.16 - 2.24!!!!![]()
![]()
![]()
Pipi ζεις;![]()
![]()
ΠΡΟΣΠΑΘΩ!

eleftheriak έγραψε:ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

Pipi έγραψε:zoi993 έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:Βασικα εχω στην κατοχή μου άλλο ένα μπλουζάκι.. Αλλά έχε χάρη που πρέπει να το δώσω στην Ελευθερία.. Αλλιώς..
χαχααχ...σωστααα.......ευχαριστω που με θυμηθηκες παντως..χιχιχιχ
άμα δεν έρθεις, το μπλουζάκι κατάσχεται!!![]()
![]()
θα ερθω 10000000000000000000%........α κι εγω θελω ν μυρησω το αρωμα..χαχα
βασικα αυτο το αρωμα μυριζει απο χιλιομετρα μακρια!!!
Πες το ψεματα! Στην Ιερα Οδο, 6 μηνες, πριν καν βγει στην πιστα για το λαικο προγραμμα μας ερχοταν το αρωμα, οποτε ξεραμε ακριβως που βρισκοταν πριν βγει στην πιστα!![]()
![]()

Evangelia έγραψε:Giannis έγραψε:OXIIIIIIIIIIII
Αχ μωρέ.. Τι μου το θύμισες τώρα... Πραγματικά το πρώτο πράγμα που θα θυμάμαι από το Θέατρο Γης φέτος, θα ειναι εκείνο το ΟΧΙΙΙ που λέγαμε όλοι μαζί... Αχ τι τέλειο...

Koke έγραψε:Pipi και Ευαγγελία είναι δυνατόν να ζήσατε όλα αυτά που είδα,άκουσα και διάβασα;Εξακολουθώ να αδυνατό να το πιστέψω.Η μία εναγκαλίστηκε με την Έλενα και το μπουζάκι της τώρα θα έχει αμύθητη αξία και η άλλη άκουσε το όνομά της σε αφιέρωση πάνω στη σκηνή.Τελικά καμίά φορά όλα μπορούν να συμβούν.Μπράβο σας και ελπίζω να έρθουν και καλύτερα!![]()
Υ.Γ Στη συναυλία της Αθήνας όσοι ήσασταν στην πρώτη σειρά θυμάμαιότι δώσατε στην Έλενα ένα φάκελο.Ήταν κάτι σαν αφιέρωση;

Pipi έγραψε:Koke έγραψε:Pipi και Ευαγγελία είναι δυνατόν να ζήσατε όλα αυτά που είδα,άκουσα και διάβασα;Εξακολουθώ να αδυνατό να το πιστέψω.Η μία εναγκαλίστηκε με την Έλενα και το μπουζάκι της τώρα θα έχει αμύθητη αξία και η άλλη άκουσε το όνομά της σε αφιέρωση πάνω στη σκηνή.Τελικά καμίά φορά όλα μπορούν να συμβούν.Μπράβο σας και ελπίζω να έρθουν και καλύτερα!![]()
Υ.Γ Στη συναυλία της Αθήνας όσοι ήσασταν στην πρώτη σειρά θυμάμαιότι δώσατε στην Έλενα ένα φάκελο.Ήταν κάτι σαν αφιέρωση;
Μια μερα ρε παιδια να μας πει ο καθενας εμπειριες του με την Ελενα!

Evangelia έγραψε:εγώ δεν εχω και πολλές..

Xenia έγραψε:Εγώ στη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας άκουσα το διάλογο που είχε με μια κυρία που είχε και ένα μικρό κοριτσάκι...Όταν περνούσε η Έλενα φώναξε το κοριτσάκι "Παπαρίζου" (με την προφορά που έχουν τα μίκρα!) και η Έλενα σταμάτησε, κοίταξε τη μικρούλα, χαμογέλασε και άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος της (εγώ έλιωσα μόλις την είδα να πλησιάζει με αυτό το χαμόγελο!
) η μαμά της μικρής της ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία αλλά η Έλενα της είπε πως αν βγάλει με το κοριτσάκι θα πρέπει να βγάλει με όλο τον κόσμο και δεν προλαβαίνει γιατί την περίμεναν (αλλά τελικά αγκάλιασε το κοριτσάκι και έβγαλαν φωτο!
)...Μόλις έφυγε η Έλενα η κυρία της φώναξε " Είσαι το πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο" (κάτι τέτοιο) και η Έλενα γύρισε το κεφάλι και της είπε " το κοριτσάκι σας είναι αυτό!"...Λίγο άσχετο αλλά είπατε για εμπειρίες με την Ελενα και εμένα μου έκανε εντύπωση η απάντηση της Έλενας...
Και είχε και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο όταν κοιτούσε το παιδάκι!
![]()
![]()
(ωχ πρώτη φορά γράφω τόσο μεγάλο κείμενο!![]()
![]()
)

Xenia έγραψε:Εγώ στη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας άκουσα το διάλογο που είχε με μια κυρία που είχε και ένα μικρό κοριτσάκι...Όταν περνούσε η Έλενα φώναξε το κοριτσάκι "Παπαρίζου" (με την προφορά που έχουν τα μίκρα!) και η Έλενα σταμάτησε, κοίταξε τη μικρούλα, χαμογέλασε και άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος της (εγώ έλιωσα μόλις την είδα να πλησιάζει με αυτό το χαμόγελο!
) η μαμά της μικρής της ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία αλλά η Έλενα της είπε πως αν βγάλει με το κοριτσάκι θα πρέπει να βγάλει με όλο τον κόσμο και δεν προλαβαίνει γιατί την περίμεναν (αλλά τελικά αγκάλιασε το κοριτσάκι και έβγαλαν φωτο!
)...Μόλις έφυγε η Έλενα η κυρία της φώναξε " Είσαι το πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο" (κάτι τέτοιο) και η Έλενα γύρισε το κεφάλι και της είπε " το κοριτσάκι σας είναι αυτό!"...Λίγο άσχετο αλλά είπατε για εμπειρίες με την Ελενα και εμένα μου έκανε εντύπωση η απάντηση της Έλενας...
![]()
![]()
![]()
)

Pipi έγραψε:Xenia έγραψε:Εγώ στη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας άκουσα το διάλογο που είχε με μια κυρία που είχε και ένα μικρό κοριτσάκι...Όταν περνούσε η Έλενα φώναξε το κοριτσάκι "Παπαρίζου" (με την προφορά που έχουν τα μίκρα!) και η Έλενα σταμάτησε, κοίταξε τη μικρούλα, χαμογέλασε και άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος της (εγώ έλιωσα μόλις την είδα να πλησιάζει με αυτό το χαμόγελο!
![]()
![]()
![]()
)
Ααααααχ! Της πανε τοσο πολυ τα παιδακια! Στην Ιερα Οδο ειχε φερει καποιος μια μπεμπα (3 χρονων το πολυ) πανω στην πιστα στο λαικο, και την πηρε η Ελενα, την σηκωσε και βγαλανε φωτογραφια!

Pipi έγραψε:Oποιος αλλος θελει να πει κατι, ας παει μια βολτα απο την Spaming Land γιατι στο τελος θα μας κυνηγησει ο![]()
![]()
![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης