Επιστροφή στο Summer Tour 2010

dimitra1111 έγραψε:ε αδικια της θεσ/νικης ηταν ασπρο!

alca έγραψε:Λίγο άκυρο το μέρος για να σου απαντήσω αλλά θα σου πω.
Για πολλούς λόγους! Καιρός, γλώσσα, άνθρωποι, ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, μουσική, μακριά από τις γριές κουτσομπόλες που με το που βγεις από το σπίτι σου θα σε ρωτήσουν που πας(στη Σουηδία ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του!!), μακριά από τους δικούς μου γιατί βαρέθηκα να μένω με κόσμο στο ίδιο σπίτι, γιατί θέλω να σπουδάσω κάτι που στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν, και γενικά γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
(σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αλλά δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα)

alca έγραψε:Λίγο άκυρο το μέρος για να σου απαντήσω αλλά θα σου πω.
Για πολλούς λόγους! Καιρός, γλώσσα, άνθρωποι, ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, μουσική, μακριά από τις γριές κουτσομπόλες που με το που βγεις από το σπίτι σου θα σε ρωτήσουν που πας(στη Σουηδία ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του!!), μακριά από τους δικούς μου γιατί βαρέθηκα να μένω με κόσμο στο ίδιο σπίτι, γιατί θέλω να σπουδάσω κάτι που στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν, και γενικά γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Nicolas έγραψε:alca έγραψε:Λίγο άκυρο το μέρος για να σου απαντήσω αλλά θα σου πω.
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΙΟΛΑΣ?Η ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ?

Nicolas έγραψε::think:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ.

Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε::think:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παίζει πάντα ρόλο τόσο η ηλικία, όσο η ωριμότητα.. Κ το πόσο ώριμος είναι ο καθένας απο εμάς δεν μπορείς να το ξέρεις...

Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε::think:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παίζει πάντα ρόλο τόσο η ηλικία, όσο η ωριμότητα.. Κ το πόσο ώριμος είναι ο καθένας απο εμάς δεν μπορείς να το ξέρεις...

Xenia έγραψε:Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε::think:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

alca έγραψε:Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε::think:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς!![]()
![]()
Σ' ευχαριστώ για τις ευχές Νicola.

Giannis έγραψε:Please παιδιά, είναι το 3ο topic που το γράφω αυτό, ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης