Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Evangelia έγραψε:εμείς σε είδαμε?

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:εμείς σε είδαμε?
Tι ερωτηση θεε μου...

Evangelia έγραψε:ρητορική παιδιά!

Pipi έγραψε:Ρε θελω Daaaaaanciiiiing!!!!

Evangelia έγραψε:εμείς σε είδαμε?

Pipi έγραψε:Σε γενικες γραμμες καλη ηταν η σκηνοθεσια αλλα το οτι εκοψαν Dancing without music και Πορτα, το βρηκα απαραδεκτο!

Koke έγραψε:Γενικά νομίζω ήταν πολύ καλό,αν και θα συμφωνήσω με την Pipi ότι το Πόρτα για τον ουρανό και το Dancing without music δεν έπρεπε να τα κόψουν με τίποτα.Πάντως προσωπικά ήταν οι πρώτη φορά που είδα κάποια συναυλία ή MSC με την Έλενα και δεν είχα αυτή την πικρία ότι δεν ήμουν εκεί.Ίσως για κάποιους από εσάς,ιδιαίτερα τους διαχειριστές να είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα είστε πάντα και παντού σε αυτά τα γεγονότα και να μην μπορείτε να το καταλάβετε,αλλά είναι περίεργα ωραίο συναίσθημα.

Pipi έγραψε:Σε γενικες γραμμες καλη ηταν η σκηνοθεσια αλλα το οτι εκοψαν Dancing without music και Πορτα, το βρηκα απαραδεκτο!

titia87 έγραψε:Evangelia έγραψε:εμείς σε είδαμε?
πισω απ'τη σαντυ....

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:εμείς σε είδαμε?
Tι ερωτηση θεε μου...
Pipi έγραψε:Τα περισσοτερα "καλα" τα εχω ζησει πριν γινω διαχειριστρια οποτε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι αυτο το συναισθημα!

harris έγραψε:Όντως δεν έδειξαν πολλά κομμάτια από τη συναυλία... ειδικά της Έλενας! Ακόμη εμένα δεν κατάφερα να μ' εντοπίσω, μόνο ένα φίλο μου που είχαμε πάει παρέα.
Το βράδυ σήμερα θα πάω Έλεναααααα!![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης