Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Koke έγραψε:Tolis έγραψε:Koke έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.Να σε ρωτήσω και κάτι.Είναι υπερβολικό να επιχειρήσω τη μέρα της συναυλίας να κλέψω τη βάρκα του παππού μου και να έρθω από Θάσο στο λιμάνι της Ελευθερούπολης;(Ξέρω ότι αυτά που γράφω είναι λόγια απελπισίας).
Τι βάρκα του παππού ή τη βράκα του παππού;
Όχιιιιι βρεεεε.Απλά εκεί έχουμε μια βάρκα και λέω να ξεκινήσω μεσάνυχτα να μη με καταλάβει κανείς(γιατί ακόμη δεν έχω πάρει δίπλωμα για βάρκα) και τσούκου τσούκου να φτάσω Ελευθερούπολη, .Στην Κατοχή αυτό έκαναν,γιατί όχι και τώρα;Τέλος πάντων το παραλήρημα της τρέλας άρχησα.
kikh18 έγραψε:Koke έγραψε:Tolis έγραψε:Koke έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.Να σε ρωτήσω και κάτι.Είναι υπερβολικό να επιχειρήσω τη μέρα της συναυλίας να κλέψω τη βάρκα του παππού μου και να έρθω από Θάσο στο λιμάνι της Ελευθερούπολης;(Ξέρω ότι αυτά που γράφω είναι λόγια απελπισίας).
Όχιιιιι βρεεεε.Απλά εκεί έχουμε μια βάρκα και λέω να ξεκινήσω μεσάνυχτα να μη με καταλάβει κανείς(γιατί ακόμη δεν έχω πάρει δίπλωμα για βάρκα) και τσούκου τσούκου να φτάσω Ελευθερούπολη, .Στην Κατοχή αυτό έκαναν,γιατί όχι και τώρα;Τέλος πάντων το παραλήρημα της τρέλας άρχησα.
χαχαχχα.πάρε και σωσίβιοο και πιάσε και κανένα ψάριι..το βράδυ βγένουνν αρκεί να μην έχει πανσέληνοο..χαχ..πλάκα κάνω εε..μην παρεξηγηθείς..χαχα
Evangelia έγραψε:Καντο!! Από τις πιο σούπερ τρελές θα ειναι!!!!![]()
![]()
Koke έγραψε:kikh18 έγραψε:Koke έγραψε:Tolis έγραψε:Koke έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.Να σε ρωτήσω και κάτι.Είναι υπερβολικό να επιχειρήσω τη μέρα της συναυλίας να κλέψω τη βάρκα του παππού μου και να έρθω από Θάσο στο λιμάνι της Ελευθερούπολης;(Ξέρω ότι αυτά που γράφω είναι λόγια απελπισίας).
χαχαχχα.πάρε και σωσίβιοο και πιάσε και κανένα ψάριι..το βράδυ βγένουνν αρκεί να μην έχει πανσέληνοο..χαχ..πλάκα κάνω εε..μην παρεξηγηθείς..χαχα
Όχι βρε δεν παρεξηγούμε.Έτσι κι αλλιώς ένα ψάρεμα θα το ρίξω δεν υπάρχει περίπτωση!
myria310 έγραψε:
Oικολογική συναυλία έδωσαν Παπαρίζου-Ονιράμα
Μαζί με τους «Onirama», η Έλενα Παπαρίζου, συνεχίζει την καλοκαιρινη της περιοδεία.Ψες εμφάνιστηκαν στην Αρχαία Ολυμπία, όπου και ολοκληρώθηκε το οικολογικό μουσικό φεστιβάλ Earth Wind & Music Festival.Kατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν χρησιμοποιηθηκε ηλεκτρική ενέργεια αλλά συνδυασμός από βιοκαύσιμο και φωτοβολταϊκά.
http://www.superfmradio.com
Foteini93 έγραψε:myria310 έγραψε:
Oικολογική συναυλία έδωσαν Παπαρίζου-Ονιράμα
Μαζί με τους «Onirama», η Έλενα Παπαρίζου, συνεχίζει την καλοκαιρινη της περιοδεία.Ψες εμφάνιστηκαν στην Αρχαία Ολυμπία, όπου και ολοκληρώθηκε το οικολογικό μουσικό φεστιβάλ Earth Wind & Music Festival.Kατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν χρησιμοποιηθηκε ηλεκτρική ενέργεια αλλά συνδυασμός από βιοκαύσιμο και φωτοβολταϊκά.
http://www.superfmradio.com
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΨΕΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης