Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Evangelia έγραψε:Πάντως νομίζω ότι όλες οι συναυλίες βιντεοσκοπούνται.. Δηλαδή παίρνουν πολλά πλάνα...

Evangelia έγραψε:ναι αλλά στο Θέατρο Γης η Έλενα εκεί που μιλούσε κάνει μία "όλα αυτα κάποια στιγμή θα τα δείτε, ε!".. Τι εννοούσε? Ότι έπαιρναν πλάνα.... Κ μάλλον όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη... Αυτό κατάλαβα εγω.....

Marina έγραψε:Evangelia έγραψε:ναι αλλά στο Θέατρο Γης η Έλενα εκεί που μιλούσε κάνει μία "όλα αυτα κάποια στιγμή θα τα δείτε, ε!".. Τι εννοούσε? Ότι έπαιρναν πλάνα.... Κ μάλλον όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη... Αυτό κατάλαβα εγω.....
Πάντως μακάρι να γίνει ένα dvd κάτι σαν documentary με τις καλύτερες στιγμές της περιοδείας από διάφορους σταθμούς!

Marina έγραψε:Evangelia έγραψε:Πάντως νομίζω ότι όλες οι συναυλίες βιντεοσκοπούνται.. Δηλαδή παίρνουν πολλά πλάνα...
Στο MTV αμέσως μετά το διαφημιστικό της ΗΒΗ Fruitea, δείχνουν ένα spot με πλάνα από τη συναυλία του Άργους - εαν δεν κάνω λάθος - & δηλώσεις της Έλενας & του Θοδωρή (θυμάμαι που ο Γιάννης είχε κάνει post μια φωτογραφία με την Έλενα & τον Θοδωρή να κρατούν το μικρόφωνο του MTV).
Το ίδιο είχαν κάνει στο MTV και με τη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας.

PelheJ έγραψε:Marina έγραψε:Evangelia έγραψε:Πάντως νομίζω ότι όλες οι συναυλίες βιντεοσκοπούνται.. Δηλαδή παίρνουν πολλά πλάνα...
Στο MTV αμέσως μετά το διαφημιστικό της ΗΒΗ Fruitea, δείχνουν ένα spot με πλάνα από τη συναυλία του Άργους - εαν δεν κάνω λάθος - & δηλώσεις της Έλενας & του Θοδωρή (θυμάμαι που ο Γιάννης είχε κάνει post μια φωτογραφία με την Έλενα & τον Θοδωρή να κρατούν το μικρόφωνο του MTV).
Το ίδιο είχαν κάνει στο MTV και με τη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας.
Το ιδιο και με τις συναυλιες σε Καρδιτσα και Κεφαλονια.Τα 2 τελευταια τα εχει ανεβασει και η ΗΒΗ.Ανεβηκαν και στο youtube απο μελος του Paparizou forum,

ναι να ερθεισ ειναι τελειαααααααtitia87 έγραψε:εσας καρδιτσιωτες πολυ σας ζηλευω...το ελενακι στον τοπο της σιγουρα θα ειναι πιο super....την επομενη φορα θα φροντισω να ερθω μια βολτα απ'τα μερη σας που εχω ακουσει πως ειναι κ πανεμορφα!

Apostolos έγραψε:Δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία προς το παρών.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης