Admin έγραψε:Απ' ότι έμαθα θα γίνουν συναυλίες και σε γήπεδα, δηλαδή μη φοβάστε, δεν θα πάει σερί "club" το πράγμα, αλλά θα υπάρχουν και αυτά.
ουφφφ
Επιστροφή στο Summer Tour 2012
Admin έγραψε:Απ' ότι έμαθα θα γίνουν συναυλίες και σε γήπεδα, δηλαδή μη φοβάστε, δεν θα πάει σερί "club" το πράγμα, αλλά θα υπάρχουν και αυτά.

Admin έγραψε:Στο περίπου να τα υπολογίζουμε μισά και μισά.

Admin έγραψε:Please, όχι υποθέσεις πάνω σε υποθέσεις!

Admin έγραψε:Σύμφωνα με δικές μου, αποκλειστικές πληροφορίες, είναι εξαντλημένη από τις πρόβες αλλά πετάγεται και σε καμιά πλαζζζ όποτε μπορεί.Spoiler:

Δεν συγκρίνεται με τα clubs.

Admin έγραψε: δεν θα κάνει αρπαχτές, ούτε το Monsterball, ούτε καν το Tour του 2008 ή του 2010 με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Νομίζω ότι υποτιμούν τη δυναμική της έτσι. Ο Χατζηγιάννης κάνει κανονικότατη περιοδεία, η Παπαρίζου με τις Μέλισσες γιατί πρέπει να πάνε σε club; Άσε που μια συναυλία είναι πιο προσιτή οικονομικά στο κοινό (αν κάνω λάθος διόρθωσέ με) και μαζεύει περισσότερο κόσμο, ειδικά αν σκεφτείς ότι μεγάλο μέρος του κοινού είναι παιδιά με τους γονείς τους. Σίγουρα δε μπορώ να ξέρω τα οικονομικά τους ή τα περιθώρια κέρδους σε κάθε περίπτωση, αλλά είμαι της άποψης ότι αν δε μπορείς να κάνεις κάτι σωστά καλύτερα να μη το κάνεις καθόλου.Admin έγραψε:Φυσικά και δεν βλέπεις το λόγο, είσαι ο θεατής και όχι ο διοργανωτής.
Ο διοργανωτής όμως όταν βλέπει ότι "δεν βγαίνει", είναι λογικό να ψάξει να βρει λύσεις, που μάλλον είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν υποστηρίζω κανέναν, αλλά σαν άνθρωπος βλέπω πάντα και από την πλευρά του αλλού.
Όσο για την μια στιγμή που νόμιζες πως θα κάνει αρπαχτές, νομίζω αδικείς και τον εαυτό σου και την ίδια. Όχι δεν θα κάνει αρπαχτές, ούτε το Monsterball, ούτε καν το Tour του 2008 ή του 2010 με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Admin έγραψε:Μιλάω από πλευράς budget και ότι θα είναι αρκετά μειωμένο. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί μετά, άρα δεν μπορεί να πει κανείς αν θα είναι καλύτερο ή χειρότερο. Υπάρχει άλλη μια λεπτομέρεια που έχω μάθει σχετικά με τη μείωση του budget , αλλά επειδή την βλέπω να αναπαράγεται ως έξαλλη ερώτηση & άποψη σε comments στο Facebook όπως έχω δει πολλά απ' όσα λέμε, ας την πω σε ανύποπτο χρόνο.

billkeram έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι το οποιο κατα 99,9% θα ειναι χαζαμαρα αλλα τεσπα....Θα υπαρξει καινουργια σκηνη η μαλλον θα υπαρξει σκηνη??

Admin έγραψε:billkeram έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι το οποιο κατα 99,9% θα ειναι χαζαμαρα αλλα τεσπα....Θα υπαρξει καινουργια σκηνη η μαλλον θα υπαρξει σκηνη??
Όχι, στα club θα ανεβαίνει στο bar και στα γήπεδα θα κάθετε στο τέρμα.
Ἕγω παντως προειδοποιησα 

Giannis έγραψε:O Χατζηγιάννης δεν έχει ledwall κ τέτοια καταρχήν.

Harris έγραψε:Giannis έγραψε:O Χατζηγιάννης δεν έχει ledwall κ τέτοια καταρχήν.
Πέρυσι είχε. Φέτος δεν ξέρω, δεν πήγα ακόμη.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης