Admin έγραψε:VasilikiAn έγραψε:Ποιος την σχεδίασε?
Θα δίναμε τα credits αν τα είχαμε (φωτογράφηση & artwork) αλλά προς το παρών δεν τα έχουμε.
Δεξιά λέει artwork αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει ... site νομίζω ¨εχει
Επιστροφή στο Summer Tour 2012
Admin έγραψε:VasilikiAn έγραψε:Ποιος την σχεδίασε?
Θα δίναμε τα credits αν τα είχαμε (φωτογράφηση & artwork) αλλά προς το παρών δεν τα έχουμε.

Εξαιρετική δουλειά! Θα ήθελα να τη δω και κανονική.
Admin έγραψε:Μην μπαίνετε στο τρυπάκι του Kronou και δημιουργούνται εντυπώσεις.
εξεφρασα γνωμη πανω στο οτι εαν βγει η κανονικη αφισα θα ειναι καλυτερη! αυτη δεν μου αρεσει! Δεν εχω ουτε κολπα ουτε παιζω "παιχνιδακια".
SotirisN έγραψε:Η αλήθεια είναι οτι ξαφνιάστηκα στην αρχή γιατί είναι κάτι εντελώς καινούριο, αλλά πιστεύω πως είναι κάτι πολύ έξυπνο και φρέσκο! Μ'αρέσει!

Kronos έγραψε::mmm: εξεφρασα γνωμη πανω στο οτι εαν βγει η κανονικη αφισα θα ειναι καλυτερη!

EvaMar έγραψε:dizzy16 έγραψε:(Καλά, πως και δεν βάλανε αυτή την "αγαπημένη" https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_i ... ture_1.png)
Κάτι φέρνει, μη το λες!
PanagiotisParis έγραψε:Admin έγραψε:VasilikiAn έγραψε:Ποιος την σχεδίασε?
Δεξιά λέει artwork αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει ... site νομίζω ¨εχει
Kronos έγραψε:Admin έγραψε:Μην μπαίνετε στο τρυπάκι του Kronou και δημιουργούνται εντυπώσεις.
εξεφρασα γνωμη πανω στο οτι εαν βγει η κανονικη αφισα θα ειναι καλυτερη! αυτη δεν μου αρεσει! Δεν εχω ουτε κολπα ουτε παιζω "παιχνιδακια".

Admin έγραψε:Ε. Παπαρίζου: Αυτή είναι η αφίσα της καλοκαιρινής της περιοδείας με τις Melisses!
Μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τις Μelisses ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Έλενα Παπαρίζου! Το μουσικό ταξίδι θα ξεκινήσει από τέλος Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου.
Οι ημερομηνίες και οι σταθμοί της περιοδείας θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα αλλά μέχρι τότε ας δούμε την αφίσα την οποία δημοσίευσε το επίσημο fan club της Έλενας.
Η τραγουδίστρια ετοιμάζει παράλληλα και το νέο της δίσκο, ο οποίος θα περιλαμβάνει dance κομμάτια.
http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-32630.html
Για τον δίσκο, μη τον περιμένετε σύντομα.

)

Admin έγραψε:Καμία σχέση. Αυτός ήταν ένας που έκανε Tag τον εαυτό του.

SotirisN έγραψε:Admin έγραψε:Καμία σχέση. Αυτός ήταν ένας που έκανε Tag τον εαυτό του.
![]()
! Δεν πειράζει μωρέ. Υγεία πάνω από όλα!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες