Επιστροφή στο Summer Tour 2012

todor έγραψε:αν και ειχα ακουσει οτι ειχε ερθει στην καρδιτσα παραμονη πρωτοχρονιας κατι τετοιο!

Harris έγραψε:Ότι δλδ διαπραγματευομαστε το αν θα κάνει συναυλία στην Αθήνα... Πφφ
!

..Εξάλλου η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας είναι....Αν έρθει δεν την χάνω με τίποτα...(Φοβάμαι όμως ότι μπορεί να μην έρθει γιατί την τελευταία φορά δεν είχε πολύ κόσμο...Παίζει ρόλο πιστεύετε????)

helennik έγραψε:Συναυλίες άκουσα και έκανα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά!Χαχαχα!Ελπίζω να είναι και η Κρήτη μέσα...και όχι Ηράκλειο ,η γκαντέμικη πόλη!

toni97 έγραψε:helennik έγραψε:Συναυλίες άκουσα και έκανα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά!Χαχαχα!Ελπίζω να είναι και η Κρήτη μέσα...και όχι Ηράκλειο ,η γκαντέμικη πόλη!
όχι, όχι Ηράκλειο!!!!
Φέτος θα πάνε όλα καλά !Θα φέρω θετική ενέργεια!![]()
Βασικά....Να έρθει Κρήτη και ας ξαναπάω Χανιά...Σιγά!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

helennik έγραψε:(Καλά όταν βγήκε και μας φώναξε "Ήντα κάνατε κρητικάτσια μου;" πέθανα!)
Είμαι πολύ χαρούμενη πάντως γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι κι εγώ παρούσα σε μία συναυλία από το φετινό tour! 

helennik έγραψε:toni97 έγραψε:helennik έγραψε:Συναυλίες άκουσα και έκανα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά!Χαχαχα!Ελπίζω να είναι και η Κρήτη μέσα...και όχι Ηράκλειο ,η γκαντέμικη πόλη!
όχι, όχι Ηράκλειο!!!!
Φέτος θα πάνε όλα καλά !Θα φέρω θετική ενέργεια!![]()
Βασικά....Να έρθει Κρήτη και ας ξαναπάω Χανιά...Σιγά!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το Ηράκλειο είναι γκαντέμικη πόλη.ΤΕΛΟΣ.Δε θα ξεχάσω που είπε η Έλενα τότε που ήρθε "Τελικά μάλλον ξέρω γιατί έγινε αυτό και δεν κατάφερα να πάω στο Ηράκλειο.Για να έρθω Χανιά τελικά!" (Καλά όταν βγήκε και μας φώναξε "Ήντα κάνατε κρητικάτσια μου;" πέθανα!)
Χαχαχαχα!Πάντως ελάτε!Ανοιχτά είναι!
Το ανατινάξαμε το στάδιο πέρυσι!
Το ίδιο θα γίνει και την επόμενη φορά!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης