)Επιστροφή στο Summer Tour 2012
)
Evangelia έγραψε:Η Αννα μια χαρά τα λέει. Αφού είπαμε μετά το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Επομένως, με τα παλιά + τα 2 τραγούδια (αλλά ας μην το έχουμε δεδομένο)

AlexisTomorrow έγραψε:εγω το ειχα υποπτευθει αφου, τα Χριστουγεννα ηταν μαζι στο Golden Hall...τγο ειχα πει προμηνυμα των συναυλιων.....ενα εχω να πω....θα περασουμε ΓΑ-ΜΑ-ΤΑ συγνωμη για την λεξη...αλλα θα ειναι τελεια....

Kronos έγραψε:Evangelia έγραψε:Η Αννα μια χαρά τα λέει. Αφού είπαμε μετά το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Επομένως, με τα παλιά + τα 2 τραγούδια (αλλά ας μην το έχουμε δεδομένο)
Νομιζω θεωρητικα τα καινουργια ειναι 4 (Mr. Perfect , Popular , + 2 νεα)

ΑΥΤΟ το καλοκαίρι η Έλενα θα κάνει περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο παρέα με τις ΜΕΛΙSSES !!
Μείνετε συντονισμένοι στα δύο pages Elena Paparizou + Melisses και σε λίγες μέρες θα δείτε πρώτοι την αφίσα!!

AlexPz έγραψε:Μήπως μπορείς να δώσεις link απο τη φωτογραφία στο Antivirus γιατι δεν μπορώ να τη βρω?

AlexPz έγραψε:Ανυπομονώ! Ελπίζω να είναι ωραία η αφίσα, γιατι αυτή με τους onirama δεν την κολακευε πολύ κατά τη γνωμη μου.

Admin έγραψε:Μια χαρά ήταν η προηγούμενη αφίσα. Η φωτογραφία της Έλενας όχι και τόσο, αλλά σαν αφίσα ήταν χαρακτηριστική.

Συντονιστείτε σήμερα το απόγευμα στο www.helenapaparizouclub.gr για να δείτε πρώτοι την αφίσα της καλοκαιρινής περιοδείας Έλενα Παπαρίζου με τις Melisses !!
http://www.facebook.com/helenapaparizouofficial

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης