Επιστροφή στο Summer Tour 2012

Evangelia έγραψε:Εγώ λέω ότι άμα θέλει να πρωτοτυπήσει, να διοργανωθεί ψηφοφορία όπου θα ψηφίζουν όλοι οι fans ποια τραγούδια επιθυμούν (ας έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό που μπορούν να επιλέξουν)! Κ ας γίνει κ μέσω του Helena Paparizou Club !

Admin έγραψε:Ε πολύ λίγα έλεγε ολόκληρα, και στα προηγούμενα Tour.
Εγώ θα ήθελα να πει ό,τι θέλει, όσα θέλει, αλλά έστω σε αυτά να θυμάται τους στίχους ή να βλέπει τα monitor!

nikos1997 έγραψε:Admin έγραψε:Ε πολύ λίγα έλεγε ολόκληρα, και στα προηγούμενα Tour.
Εγώ θα ήθελα να πει ό,τι θέλει, όσα θέλει, αλλά έστω σε αυτά να θυμάται τους στίχους ή να βλέπει τα monitor!
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, γενικώς αρκετά τα έλεγε ολόκληρα...Εγώ εντάξει τα ξέρω όλα της τα τραγούδια αλλα ο κόσμος που μερικά δεν τα ξέρει..????
Αυτό είναι ένα θέμα να μην ξεχάσει τους στίχους.....Ελπίζω πάντως να τους θυμηθεί και να μην κολλήσει..

Antonia έγραψε:Ενταξει, μπορει να τους ξεχναει, αλλα δεν κολλαει. Η βαζει αλλους (απο το ιδιο τραγουδι και τους mixαρει), η τους αφηνει. Μετα ομως δεν κολλαει, συνεχιζει ακαθεκτη :p
ή όπως αλλιώς το είχε πει?
) .
VasilikiAn έγραψε:Συμφωνώ με το φως στην ψυχή, αυτό το τραγούδι με ταξιδεύει, με πάει αλλού! Να το πει κι αυτό.![]()
!!! Θέλω ΚΑΙ φέτος να πει όμως και "Υπάρχει λόγος", περισσότερο από κάθε φορά!
αααα και το just walk away

billkeram έγραψε:Ναι βρε δεν ειπα να σκασει κιολας και ισα ισα αυτη η επικοινωνια μου αρεσει απλα να εχει ωραια ροη εννοωντας οπως ειπε πιο πανω και ο Νικος να κοβει τραγουδια και να αρχιζει ξαφνικα αλλα κτλ. Οχι πως δεν το κανει αλλα τουλαχιστον αμα ειναι ας απασχολει οταν μιλα τον κοσμο με ''παιχνιδια'' και διαγωνισμους οπως εκαναν πχ οι ονιραμα
..Να έχει ροή και συνέχεια...
..Αν και δεν νομίζω αλλά.... 

nikos1997 έγραψε:billkeram έγραψε:Ναι βρε δεν ειπα να σκασει κιολας και ισα ισα αυτη η επικοινωνια μου αρεσει απλα να εχει ωραια ροη εννοωντας οπως ειπε πιο πανω και ο Νικος να κοβει τραγουδια και να αρχιζει ξαφνικα αλλα κτλ. Οχι πως δεν το κανει αλλα τουλαχιστον αμα ειναι ας απασχολει οταν μιλα τον κοσμο με ''παιχνιδια'' και διαγωνισμους οπως εκαναν πχ οι ονιραμα
Μπράβο..Ξέχασα να το αναφέρω...Μετά από κάθε τραγούδι σταματάει και μιλάει στον κόσμο...Ας μην το κάνει συχνά εύχομαι..Ας μιλάει, μην μείνει και μουγγή αλλά όχι μετά από κάθε κάθε τραγούδι....
![]()
Πάντως το '08 στο τουρ έριξε πολύ χορό και το ευχαριστιόμασταν και εμείς οι θεατές...Ενώ το ΄10 δυστυχώς χόρεψε πολύ λίγο....
Εύχομαι φέτος να κάνει ένα σόου παρόμοιο με του 08..(για τα χορευτικά μιλάω...)..Αν και δεν νομίζω αλλά....

Kronos έγραψε:nikos1997 έγραψε:billkeram έγραψε:Ναι βρε δεν ειπα να σκασει κιολας και ισα ισα αυτη η επικοινωνια μου αρεσει απλα να εχει ωραια ροη εννοωντας οπως ειπε πιο πανω και ο Νικος να κοβει τραγουδια και να αρχιζει ξαφνικα αλλα κτλ. Οχι πως δεν το κανει αλλα τουλαχιστον αμα ειναι ας απασχολει οταν μιλα τον κοσμο με ''παιχνιδια'' και διαγωνισμους οπως εκαναν πχ οι ονιραμα
Μπράβο..Ξέχασα να το αναφέρω...Μετά από κάθε τραγούδι σταματάει και μιλάει στον κόσμο...Ας μην το κάνει συχνά εύχομαι..Ας μιλάει, μην μείνει και μουγγή αλλά όχι μετά από κάθε κάθε τραγούδι....
![]()
Πάντως το '08 στο τουρ έριξε πολύ χορό και το ευχαριστιόμασταν και εμείς οι θεατές...Ενώ το ΄10 δυστυχώς χόρεψε πολύ λίγο....
Εύχομαι φέτος να κάνει ένα σόου παρόμοιο με του 08..(για τα χορευτικά μιλάω...)..Αν και δεν νομίζω αλλά....
μακαρι ο/η χορογραφος της φετος να "ζωγραφισει" και να αντλησει international χορογραφιες ,οχι copy/paste αλλα θα ειναι φοβερα στις συναυλιες να απολαμβανουμε κατι σαν το MADWALK 2012! *Και ειδικα στο BIO η Ελενα πρεπει να δειξει Respect και να το χορεψει με χορογραφια φετος οπως στο κλιπ.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης