Summer Tour 2012

Επιστροφή στο Summer Tour 2012

Έλενα Παπαρίζου & Μέλισσες, Live σε Ελλάδα & Κύπρο!

Re: Summer Tour 2012

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 30 Απρ 2012 15:52

Εγώ λέω ότι άμα θέλει να πρωτοτυπήσει, να διοργανωθεί ψηφοφορία όπου θα ψηφίζουν όλοι οι fans ποια τραγούδια επιθυμούν (ας έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό που μπορούν να επιλέξουν)! Κ ας γίνει κ μέσω του Helena Paparizou Club ! :D
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 30 Απρ 2012 15:58

Αυτό κάπου το έχω ξανακούσει να γίνεται, και μπορεί να το κάνει για 1-2 τραγούδια! Θα ήταν ωραίο! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Antonia » 30 Απρ 2012 16:04

Evangelia έγραψε:Εγώ λέω ότι άμα θέλει να πρωτοτυπήσει, να διοργανωθεί ψηφοφορία όπου θα ψηφίζουν όλοι οι fans ποια τραγούδια επιθυμούν (ας έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό που μπορούν να επιλέξουν)! Κ ας γίνει κ μέσω του Helena Paparizou Club ! :D

+1 Μ'αρέσει η ιδέα, και δεν την είχα σκεφτεί:P :rik:
Ή τουλάχιστον να βάλουν σε ψηφοφορία καμιά 70αριά τραγούδια (και από αυτά που έχει πει η Έλενα σε συναυλίες και δεν είναι δικά της), να πει (πχ) η Έλενα 20, και αυτά τα 20 να έχουν βγει από δική μας ψηφοφορία!
The light in our soul
Άβαταρ μέλους
Antonia
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό nikos1997 » 30 Απρ 2012 16:13

Εγώ αυτό που θα ήθελα από την Έλενα φέτος, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνει, είναι να μην τραγουδάει τα τραγούδια μέχρι το τέλος...Να τα κόβει δλδ σε κάποιο σημείο και στο καπάκι να ξεκινάει άλλο. ώστε να τραγουδήσει και περισσότερα και να μην βαριέται και ο κόσμος που δεν ξέρει όλα της τα τραγούδια.. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos1997
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: παντα σε περιμενα

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 30 Απρ 2012 16:17

Ε πολύ λίγα έλεγε ολόκληρα, και στα προηγούμενα Tour.

Εγώ θα ήθελα να πει ό,τι θέλει, όσα θέλει, αλλά έστω σε αυτά να θυμάται τους στίχους ή να βλέπει τα monitor!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 30 Απρ 2012 16:22

Τι λες βρε; μα αυτό είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της συναυλίας!! :klaio:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό nikos1997 » 30 Απρ 2012 16:26

Admin έγραψε:Ε πολύ λίγα έλεγε ολόκληρα, και στα προηγούμενα Tour.

Εγώ θα ήθελα να πει ό,τι θέλει, όσα θέλει, αλλά έστω σε αυτά να θυμάται τους στίχους ή να βλέπει τα monitor!

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, γενικώς αρκετά τα έλεγε ολόκληρα...Εγώ εντάξει τα ξέρω όλα της τα τραγούδια αλλα ο κόσμος που μερικά δεν τα ξέρει..????

Αυτό είναι ένα θέμα να μην ξεχάσει τους στίχους... :lol: ..Ελπίζω πάντως να τους θυμηθεί και να μην κολλήσει.. :evlogison:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos1997
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό DespoinaF » 30 Απρ 2012 17:34

κοντος ψαλμος......... Θα δειξει τι θα πει.
Άβαταρ μέλους
DespoinaF
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Αν ήσουνα αγάπη

Δημοσίευσηαπό Antonia » 30 Απρ 2012 17:38

nikos1997 έγραψε:
Admin έγραψε:Ε πολύ λίγα έλεγε ολόκληρα, και στα προηγούμενα Tour.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, γενικώς αρκετά τα έλεγε ολόκληρα...Εγώ εντάξει τα ξέρω όλα της τα τραγούδια αλλα ο κόσμος που μερικά δεν τα ξέρει..????

Αυτό είναι ένα θέμα να μην ξεχάσει τους στίχους... :lol: ..Ελπίζω πάντως να τους θυμηθεί και να μην κολλήσει.. :evlogison:

Ενταξει, μπορει να τους ξεχναει, αλλα δεν κολλαει. Η βαζει αλλους (απο το ιδιο τραγουδι και τους mixαρει), η τους αφηνει. Μετα ομως δεν κολλαει, συνεχιζει ακαθεκτη :p
The light in our soul
Άβαταρ μέλους
Antonia
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Ifigeneia » 30 Απρ 2012 18:00

Ε αν κολλούσε κιόλας θα έπρεπε να παρατήσει το τραγούδι μια και καλή. Το ότι ξεχνάει τους στίχους τόσο συχνά χτυπάει πολύ άσχημα.
We will keep spreading our disco bacteria!
Εικόνα
~~~~Lina~~~~~Andreas~~~~Annikafiore~~~~Magnus~~~~~Tess~~~~
Άβαταρ μέλους
Ifigeneia
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Κοίτα Μπροστά

Δημοσίευσηαπό VasilikiAn » 30 Απρ 2012 18:02

Antonia έγραψε:Ενταξει, μπορει να τους ξεχναει, αλλα δεν κολλαει. Η βαζει αλλους (απο το ιδιο τραγουδι και τους mixαρει), η τους αφηνει. Μετα ομως δεν κολλαει, συνεχιζει ακαθεκτη :p

Όπως Κόψε με κόψε με δεν με πειράζει :sfirizo: ή όπως αλλιώς το είχε πει?
Συμφωνώ με το φως στην ψυχή, αυτό το τραγούδι με ταξιδεύει, με πάει αλλού! Να το πει κι αυτό. :respect:

Άμα πει το φιλί της ζωής και του ξαναλλάξει τα φώτα με τον τόνο και τον κατεβάσει πάλι θα νευριάσω πολύ! Χάνει την δυναμικότητά του το τραγούδι... Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσα τραγούδια δεν έκαναν ιδιαίτερη επιτυχία δεν τα πολυτραγουδάει (και είναι κάπως λογικό), λέει τα πιο ξεσηκωτικά και τις δυνατές μπαλάντες. Αν πάλι βγάλει δίσκο προφανώς θα πει και πολλά καινούρια τραγούδια ( :evlogison: ) .
Θα γίνω νύχτα να σε βρω κι ας ζήσω σε ένα ψέμα
Even the stars shine brighter tonight, Νothing's Ιmpossible
Άβαταρ μέλους
VasilikiAn
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Το Φιλί Της Ζωής

Δημοσίευσηαπό Antonia » 30 Απρ 2012 18:25

VasilikiAn έγραψε:Συμφωνώ με το φως στην ψυχή, αυτό το τραγούδι με ταξιδεύει, με πάει αλλού! Να το πει κι αυτό. :respect:

Α, λατρεύωωωωωωω :respect: :respect: :love: !!! Θέλω ΚΑΙ φέτος να πει όμως και "Υπάρχει λόγος", περισσότερο από κάθε φορά!
The light in our soul
Άβαταρ μέλους
Antonia
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Paparizoulini » 30 Απρ 2012 18:29

Αααα εγωω θελω να πει το υπαρχει λόγος και οπωσδηποτε το teardrops :love: :love: αααα και το just walk away :vent: :vent:
Έλενα και δεν είμαι καλα............
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Paparizoulini
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό billkeram » 30 Απρ 2012 18:31

Κι εγω θελω να πει το Κοιτα μπροστα και το που πηγε τοση αγαπη. Επισης μακαρι οι συναυλιες να εχουν συνεχομενη ροη!! Δηλαδη να μη μιλαει αναμεσα στα περισσοτερα. Μου το εχουν κανει και αλλοι αυτο το παραπονο. Μετα θελω να ειναι οργανωμενη παραγωγη με χορευτες κτλ αν και οχι σαν την Κυπρο επειδη ειναι μινι τουρ. Οσο για νεο δισκο χλωμο το βλεπω να κυκλοφορει πριν το τουρ
I JUST want to party all the time!!!!All i want is that...
Άβαταρ μέλους
billkeram
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby it's over

Δημοσίευσηαπό VasilikiAn » 30 Απρ 2012 18:38

Ε καλά και το βτλνζ 1η Ιουνίου δεν κυκλοφόρησε?
Ααα γιατί να μη μιλάει, δείχνει πιο φιλική αν μιλαέι, δεν είναι απλά μια τραγουδίστρια που ήρθε να κάνει τι δουλειά της, να μάζεψει λεφτά και να βλέπει κάτω ότι δεν έχει να κάνει με ανθρώπους αλλά ένα μάτσο πορτοφόλια. Εξάλλου τα live τα έχουν αυτά, άνθρωπος είναι θα μιλήσει, μπορεί να θέλει να πάρει και μια ανάσα! ;) Δεν θα της βάλουμε και σε αυτό περιορισμούς, αρκετά που διαλέξαμε τραγούδια :lol: !
Άβαταρ μέλους
VasilikiAn
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό billkeram » 30 Απρ 2012 18:49

Ναι βρε δεν ειπα να σκασει κιολας και ισα ισα αυτη η επικοινωνια μου αρεσει απλα να εχει ωραια ροη εννοωντας οπως ειπε πιο πανω και ο Νικος να κοβει τραγουδια και να αρχιζει ξαφνικα αλλα κτλ. Οχι πως δεν το κανει αλλα τουλαχιστον αμα ειναι ας απασχολει οταν μιλα τον κοσμο με ''παιχνιδια'' και διαγωνισμους οπως εκαναν πχ οι ονιραμα
I JUST want to party all the time!!!!All i want is that...
Άβαταρ μέλους
billkeram
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby it's over

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 30 Απρ 2012 19:03

προσωπικά, το μόνο παράπονο που έχω είναι το χορευτικό. ελπίζω φέτος να έχει περισσότερο... (που δεν το βλέπω...)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό VasilikiAn » 30 Απρ 2012 19:35

Μεγαλο θεμα κι αυτο! :? Ισως το Let's Dance να ειχε θετικη επιρροη στην Ελενα ομως! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
VasilikiAn
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 30 Απρ 2012 19:37

ναι, της έμαθε να χορεύει?? :lol: δεν φταίει αυτό. μια χαρά ξέρει να χορεύει η κοπέλα...
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Kronos » 30 Απρ 2012 20:43

ε ναι, αφου ειναι pop star! τον χορο τον εχει μεσα της ασχετα εαν δεν το δειχνει...Πρεπει να κυκλοφορησει πιο house/dance κομματια σε style BIO ,Mr Perfect (Remix) για να την δουμε να μας "χορευει" κανονικα ολους!
Άβαταρ μέλους
Kronos
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Mr Perfect(Remix)

Δημοσίευσηαπό nikos1997 » 30 Απρ 2012 21:10

billkeram έγραψε:Ναι βρε δεν ειπα να σκασει κιολας και ισα ισα αυτη η επικοινωνια μου αρεσει απλα να εχει ωραια ροη εννοωντας οπως ειπε πιο πανω και ο Νικος να κοβει τραγουδια και να αρχιζει ξαφνικα αλλα κτλ. Οχι πως δεν το κανει αλλα τουλαχιστον αμα ειναι ας απασχολει οταν μιλα τον κοσμο με ''παιχνιδια'' και διαγωνισμους οπως εκαναν πχ οι ονιραμα

Μπράβο..Ξέχασα να το αναφέρω :thumbup: ...Μετά από κάθε τραγούδι σταματάει και μιλάει στον κόσμο...Ας μην το κάνει συχνά εύχομαι..Ας μιλάει, μην μείνει και μουγγή αλλά όχι μετά από κάθε κάθε τραγούδι.... :evlogison: ..Να έχει ροή και συνέχεια... :thumbup:
Πάντως το '08 στο τουρ έριξε πολύ χορό και το ευχαριστιόμασταν και εμείς οι θεατές...Ενώ το ΄10 δυστυχώς χόρεψε πολύ λίγο....
Εύχομαι φέτος να κάνει ένα σόου παρόμοιο με του 08..(για τα χορευτικά μιλάω...) :evlogison: ..Αν και δεν νομίζω αλλά.... :evlogison:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos1997
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Kronos » 30 Απρ 2012 21:13

nikos1997 έγραψε:
billkeram έγραψε:Ναι βρε δεν ειπα να σκασει κιολας και ισα ισα αυτη η επικοινωνια μου αρεσει απλα να εχει ωραια ροη εννοωντας οπως ειπε πιο πανω και ο Νικος να κοβει τραγουδια και να αρχιζει ξαφνικα αλλα κτλ. Οχι πως δεν το κανει αλλα τουλαχιστον αμα ειναι ας απασχολει οταν μιλα τον κοσμο με ''παιχνιδια'' και διαγωνισμους οπως εκαναν πχ οι ονιραμα

Μπράβο..Ξέχασα να το αναφέρω :thumbup: ...Μετά από κάθε τραγούδι σταματάει και μιλάει στον κόσμο...Ας μην το κάνει συχνά εύχομαι..Ας μιλάει, μην μείνει και μουγγή αλλά όχι μετά από κάθε κάθε τραγούδι.... :evlogison: ..Να έχει ροή και συνέχεια... :thumbup:
Πάντως το '08 στο τουρ έριξε πολύ χορό και το ευχαριστιόμασταν και εμείς οι θεατές...Ενώ το ΄10 δυστυχώς χόρεψε πολύ λίγο....
Εύχομαι φέτος να κάνει ένα σόου παρόμοιο με του 08..(για τα χορευτικά μιλάω...) :evlogison: ..Αν και δεν νομίζω αλλά.... :evlogison:

μακαρι ο/η χορογραφος της φετος να "ζωγραφισει" και να αντλησει international χορογραφιες ,οχι copy/paste αλλα θα ειναι φοβερα στις συναυλιες να απολαμβανουμε κατι σαν το MADWALK 2012! *Και ειδικα στο BIO η Ελενα πρεπει να δειξει Respect και να το χορεψει με χορογραφια φετος οπως στο κλιπ.
Άβαταρ μέλους
Kronos
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Mr Perfect(Remix)

Δημοσίευσηαπό nikos1997 » 30 Απρ 2012 21:20

Kronos έγραψε:
nikos1997 έγραψε:

μακαρι ο/η χορογραφος της φετος να "ζωγραφισει" και να αντλησει international χορογραφιες ,οχι copy/paste αλλα θα ειναι φοβερα στις συναυλιες να απολαμβανουμε κατι σαν το MADWALK 2012! *Και ειδικα στο BIO η Ελενα πρεπει να δειξει Respect και να το χορεψει με χορογραφια φετος οπως στο κλιπ.

Μακάρι να δούμε ένα ωραίο σόου με πολύ χορό...Τωρα αν είναι copy paste μερικά πράγματα, δεν έγινε και τπτ...Όλες οι κινήσεις πανομοιότυπες είναι εξάλλου...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos1997
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό vasouladim » 30 Απρ 2012 21:38

εγω θελω να πει το σαν κι εσενα και τ εισαι η φωνη οπωσδηποτε!!!!!!
'υπάρχει λόγος θέλω να 'ρθεις έστω για λίγο'
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasouladim
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: υπαρχει λογος

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 30 Απρ 2012 21:48

Αποκλείεται να πει το Baby It's Over ολόκληρο και με χορογραφία. Όταν ήταν πρόσφατο δεν το είχε κάνει. (π.χ. Κύπρος αν θυμάμαι καλά...) Κ αφού θα έχουμε και νέα τραγούδια, θα κοιτάξει να προωθήσει εκείνα...
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης